Rýchle informácie

Nájdete nás v meste Poprad. Predajňa sa nachádza na sídlisku Výkrik na Dostojevského, hneď vedľa reštaurácie Utopia. Pred predajňou je veľké bezplatné parkovisko.
Do navigácie stačí zadať adresu: Dostojevského 2805/23, 058 01 Poprad.



K dispozícii máme krátku galériu fotiek z našej práce.

O nás

Naša spoločnosť

Spoločnosť O.K.OKNO pôsobí v oblasti predaja a montáže plastových a hliníkových okien, dverí a doplnkov na slovenskom trhu od roku 2004. Spolupracujeme s viacerými lídrami svetového okenného priemyslu. V ponuke máme veľký výber profilov, môžete si vybrať predovšetkým zo značiek Gealan, Salamander, Veka so stavebnou hĺbkou od 70mm o 83 mm vo veľmi širokej škále farebných prevedení s možnosťou použitia rôznych izolačných skiel. Uvedené profily sú zárukou kvality a dobrej ceny. Realizujeme komplexnú dodávku a montáž plastových okien, dverí, garážových brán, parapetných dosiek a rôznorodej interiérovej a exteriérovej tieniacej techniky.

Naša ponuka

O.K.OKNO je spokojnosť zákazníka, splnenie jeho požiadaviek a skrátenie dodacích termínov na minimum. Naša firma ponúka plastové a hliníkové okná a dvere vyrábané z nemeckých profilov, spevnené oceľovou výstuhou s bezpečnostným kovaním. Hliníkové okná a dvere profilov YAWAL s prerušeným tepelným mostom. Drevené okná a dvere vyrábané z vysoko kvalitných driev – smrekové a exotické. V ponuke kompletná tieniaca technika od českého výrobcu KASKO. Zabezpečujeme aj montáž garážových brán, rolovacích dverí, markíz a iné.

O Váš domov sa postárame

Najnovšie realizácie